dissabte, 19 de juny del 2010

Universal Las Ramblas Aventura


Universal ha anunciat que obrirà un nou parc temàtic a Catalunya, concretament a Barcelona i més concretament encara a las Ramblas. En un contracte de dubtosa legalitat l’Ajuntament de Barcelona cedirà a la multinacional el dret d’explotar l’emblemàtic carrer i els seus voltants per una quantitat entre molt elevada i infinit. L’alcalde Hereu qualifica, i requalifica, l’acord de extremadament beneficiós per tots el barcelonistes, i per alguns barcelonins també, i l’engloba en el pla de desenvolupament turístic de la ciutat. El parc com no podia ser de cap altra manera s’anomenarà “Universal Las Ramblas Aventura” i tindrà com a principal centre d’atractiu l’arxitrepitjat carrer de “las ramblas”. Molts experts consideren una hàbil estratagema la realitzada per Universal ja que les inversions a realitzar seràn ìnfimes i fins i tot es parla de desinversió per garantitzar una experiència única en l’àmbit dels parcs d’atraccions. Hotels, alguns decorats per cel•lebrar Halloween tot l’any, restaurants amb menjars d’arreu del món on els aliments es tracten com en l’origen y sense passar per cap control de la CEE, barris ambientats en les ciutats més exòtiques y violentes, instal•lacions on representar espectacles o fins i tot la possibilitat de participar directament en les representacions (potser que no ho siguin) d’espectacles urbans com per exemple una persecució policial o l’intent d’atrac d’un moro, son alguns dels alicients que hom ja podia trobar al visitar las ramblas, només calia afegir unes atraccions inspirades en el modus vivendi d’aquest meravellós indret. Aixi podem desvetllar quines seran les noves atraccions de que disposara “Universal Las Ramblas Aventura.


Huracan Colon:
El monument a Cristofor Colom i els cables centenaris del seu ascensor intern s’adaptaràn a fi de proporcionar la magica sensació de caiguda al buit.




Estampida vers. 1:
Un grup de actors, alguns potser no ho son, caracteritzat amb l’uniforme del cos dels Mossos d’Esquadra pot apareixer en qualsevol moment i carregar contra els vianants indiscriminadament.





Estampida vers.2:
Les desenes de botiguers ambulants que podem trobar als voltants de las ramblas sortiran com esperits enduts pel dimoni al so d’un xiulet, aprofiteu per arrambar tot allò que els caigui.

Tu, Kinky! Splash!:
Posa’t a la pell d’un immigrant al esser llençat a les aigües del Port Vell per dos o més segurates neo-nazis... de mentida se suposa...

Tot això sense oblidar les clàssiques atraccions de les que ja disposava las ramblas com els “trileros”, les famoses estatues vivents o els hàbils carteristes.
Sens dubte el millor lloc on passar unes vacances en famìlia.
Barcelona el millor parc d'atraccions del mòn.

3 comentaris:

Jordi ha dit...

Molt bo i molt encertat! Ara, l'imperi que té muntat l'Amancio Ortega no sé pas si li semblarà molt bé...

Menjar al McDonalds també entre dintre d'aquestes atraccions de risc?

Zoso ha dit...

S'està parlant que Amancio comprarà totes les tendes de souvenirs i es dedicarà a fer merchandising del nou parc. En quant a lo del Madonnal's passaràn a ser plantes de reciclatge, tot i així mantindràn les instal·lacions intactes...

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Dues propostes:

-El Bitch Slalom, una atracció on s'haurà d'anar esquivant a las senyoretes subsaharienes que volen posar-te la mà a l'entrecuix.

- El Sleepering Extrem, on el repte serà lliscar per una vorera i arribar a la següent cantonada sense caure a sobre dels pixums de guiri o de las tifes de gos.