divendres, 25 de juny del 2010

Descoberta a l'estaciò de Castelldefels

Trobades restes d’homínids a les vies de l’estació de tren de Castelldefels. Segons ha pogut saber l’Observador podríem estar davant d’un gran descobriment ja que a falta de realitzar les proves del carbò 14, “hi ha moltes esperances depositades en que ens apropi a la baula perduda” segons paraules del mateix descobridor, l’antropòleg Indiana Bones.


Foto d’arxiu. Indiana Bones:

“Estoy loco por tus huesos”


Indiana Bones va estudiar a l’universitat de Massachutes, on es va especialitzar en antropología moderna, “molts no creien en aquesta especialitat i ara sòn tots morts” assegura mentre intentem que ens expliqui en que consisteix el descobriment.

“Estaríem parlant d’un grup d’homínids en migració; es el que ens fa pensar que ens podríem trobar davant la baula perduda, però el que més ens ha sobtat de tot es que entre les restes hem pogut recuperar el que sembla un instrument musical d’una sofisticació sorprenent.” A falta de les proves de datació per carbó 14, l’antropòleg data les restes d’entre segons i mil·lèsimes de segons abans que passés el tren de les 23:25. Si es compleixen els auspìcis i es demostra que hem trobat la baula perduda l’antropòleg ens ha avançat ja com anomenaría la nova familia d’homínids: “Homo Crossing”.


1 comentari:

c.e.t.i.n.a. ha dit...

“molts no creien en aquesta especialitat i ara sòn tots morts”. Senzillament genial. Salut